Київ Адреси магазинів
Увійдіть, щоб отримувати бонуси Вхід Реєстрація

Настільна гра "Угадай Кто?"

Визначте персонажа з відповідей: "Так" / "Ні"

до 2 игроков
15+ минут
6+
Код товару : 34650
Опис

Про гру

Настільна гра «Угадай Кто?» - класична гра для двох гравців, придумана ще в 1979-му році. Вам належить скористатися вашими дедуктивним здібностями, щоб з'ясувати, якого персонажа загадав другий гравець. Всі персонажі відрізняються різними деталями - кольором волосся або очей, аксесуарами і тд. Ставлячи навідні запитання, ви зможете відсіяти частину можливих персонажів. Дві ігрові дошки можна притулити один до одного і грати лицем до лиця, або роз'єднати і грати де завгодно. Нова версія включає 2 листи з персонажами людей і звірят. Також можна зайти на сайт і роздрукувати додаткових персонажів (подробиці всередині коробки).

 

Як грати?

Кожен гравець починає гру з вибору персонажа, якого потрібно буде відгадати супернику. У кожного гравця є спеціальна дошка для однакового набору карток персонажів. Ігровий процес побудований на низці питань один одному, на які можна відповісти тільки «так» або «ні». Таким чином, гравці скорочують кількість «підозрюваних», якщо наприклад, дізнаються, що персонаж «не носить окулярів». Так відбувається до того моменту, поки у вас на дошці не залишиться лише один підозрюваний - якщо ви ніде не помилилися, адже він і є ваша мета! Чим краще ви задаєте питання, тим швидше прийдете до перемоги, адже правильне питання може викреслити відразу кілька варіантів!

 

Хто перемагає?

Тут все просто: виграє самий тямущий, тобто той, хто першим правильно відгадав задуманого персонажа суперника.

Комплектація
Показать ещё
Автори та виробник
Рік випуску :
2011
Виробник
Hasbro