Киев Адреса магазинов
Войдите, чтобы получать бонусы ВходРегистрация

Підземелля: Дракони нещадної пустелі

У суворій пустелі немає місця для людей
Описание
Форлорнія сьогодні - це землі нескінченних пустель, в яких подорожніх чекає одна лише смерть. Мало хто знає, але тисячі років тому цей край славився родючими рівнинами і своїми багатствами. Рівне до тих пір, поки Таємні Владики не вирішили знищити край за допомогою своєї магії. Вижити в неймовірно суворих умовах вдалося лише невеликій народу драканцев. Однак, біда не приходить одна, і навіть на ці безплідні землі в кінці кінців спокусився Володар драконів. Він зі своїми вогнедишними тварюками вже готовий підкорити Форлорнію і її народи. Чи готові ви дати відсіч?

Про гру
"Підземелля: Дракони нещадної пустелі" - це нова самостійна гра в серії "Підземелля", яку, однак, можна поєднувати і з іншими іграми серії. Вас чекає абсолютно нову подорож і, можливо, найнебезпечніше з усіх, що ви вже пережили.

Гравці відправляються в грандіозне пригода в жаркий і нещадний фентезійний світ. Ви станете справжніми героями і будете намагатися виконати кілька неймовірно ризикованих завдань в найнебезпечніших куточках краю. Подорожуйте і боріться з монстрами, стаєте сильнішими, знаходите цінні артефакти і спорядження, уникайте смертельних пасток і приносите в жертву інших гравців!

Гра підтримує режим для одного гравця, але ми рекомендуємо грати компанією, адже одна з цікавих механік гри - можливість відігравати роль Володаря драконів, щоб заважати іншим гравцям виконувати завдання!

У невеликій коробочці з грою дивом поміщається величезний фентезійний світ, безліч цікавих механік і можливостей, а також об'ємні правила. Гра здатна легко здивувати навіть самого прожженного настольщіка! Дане видання запропонує вам безліч нового контенту, нову локацію для дослідження на поверхні - підземель в цьому варіанті гри немає.

Також гра пропонує вам безліч опціональний правил, наприклад, гру з воскресінням, коли померлий персонаж відроджується, але починає гру першим рівнем і без спорядження.

Звертаємо вашу увагу, що "Підземелля: Дракони нещадної пустелі" повністю самостійна гра і оригінальне "Підземелля" не буде потрібно. Однак, ви можете поєднувати її з іншими випусками серії ігор "Підземелля".

Ігровий процес
Гравці ходять по черзі. Хід кожного гравця складається з п'яти фаз:

Фаза відновлення - велика частина ігрових механік приходить в первозданний вигляд. Відновлюються пастки, блокуються двері, деякі карти "перезаряджаються", герої заповнюють сили
Фаза злодіянь - в цю фазу гравець діє в ролі повелителя драконів і може витратити окуляри ризику, накопичені іншими гравцями, для того, щоб розіграти на гравців карти проклять чи зіткнень з монстрами
Фаза локацій - ви витягуєте одну карту локацій і формуєте світ, за яким зможете пересуватися
Фаза подвигів - в цю фазу гравець може здійснювати наступні дії: рух, дослідження, розіграш карти слави або спробувати виконати завдання
Фаза скидання / добору карт - якщо на руках гравця залишаються карти, ви повинні скинути одну на вибір з кількох зон. Також в цю фазу ви купуєте окуляри слави і ризику в залежності від того, в якій зоні зупинилися. Після цього ви можете добрати в руку п'ять карт пригод
Після закінчення цих фаз хід передається наступному гравцеві. Коли кожен гравець зробив хід, вважається, що завершився ігровий раунд, і всі дії повторюються по колу.

Хто переміг?
Пересуваючись по світу і борючись з різними противниками, герой-гравець повинен виконати три завдання і залишитися при цьому в живих. Також ви можете перемогти, якщо, граючи за Повелителя драконів, ви знищите всіх інших героїв.

Крім "Драконів нещадної пустелі", в серії настільних ігор "Підземелля" існують і інші набори, які можна об'єднати в одній грі:

2019