-50%
-50%
Друга гра за 
півціни
-50%
Київ Адреса магазинов

Настальна гра "Расхитители Подземелий (Новое издание)"

Чим далі вниз, тим більші зуби
3-5 игроков
20+ минут
8+
Код товара: 65901
Описание

"Розкрадачі Підземель" пропонують вам відправитися в захопливу і гостросюжетну пригоду по підземеллях в пошуках скарбів! П'ять відважних героїв (Дослідник, Лицар, Воїн, Злодій і Чарівник) кидають виклик долі та виходять на стежку авантюристів! У них є всього лиш одна мета цієї подорожі - поживитися скарбами. Де їх взяти? Звичайно ж в старих і занедбаних підземеллях, повних небезпек, страшних монстрів, смертельних пасток і хитрих схованок!

Всі герої відправляються в донжон разом, разом б’ються з монстрами й разом ділять здобич - адже мало просто знайти скрині з золотом, треба б і живими вибратися назад... Але спиратися на плече сусіда варто обережно, адже кожен переслідує лише свої власні інтереси! Хто буде халтурити в битві з монстрами? Як розподіляться знайдені скарби? Хто підставить вас в кімнаті з пастками? Не можна довіряти нікому! Перевірте свою хитрість, сміливість і відвагу разом з "Розкрадачами Підземель"!

Ігровий процес

На початку партії кожен гравець отримує персонажа, кожен з яких унікальний і починає з різним набором карт і характеристик: кількістю очок здоров'я, скарбів і набором спеціальних карт. Якщо здоров'я персонажа опуститься до нуля, гравець вибуває зі змагання.

Мета гри - пройти всі п'ять поверхів підземелля, кожен з яких складається з п'яти кімнат, і винести якомога більше скарбів. У самому ж кінці вас чекає епічність сутичка з босом підземелля! Велика частина кімнат спочатку прихована, і ви не можете знати, що на вас чекає.

Процес гри досить простий і ділиться на чотири фази:

  • Вхід в кімнату - гравці просуваються по ряду з карт-кімнат і знайомляться з таємницями кімнати
  • Розіграш карт сили - Серце гри! У кожній кімнаті гравці будуть робити закриті ставки за допомогою карт сили з номіналом від 1 до 5. Виходить, що за один поверх підземелля ви якраз витратите свій набір, а потім відновіть його на наступному поверсі. Якщо доживете ... Чим вище номінал - тим вище її сила та ефект. Вам потрібно заздалегідь продумати, де і які ставки принесуть найбільшу користь! Тут необхідно проявити холоднокровність і гострий розум
  • Спрацьовує ефект кімнати - гравці дивляться на результат своїх ставок, який буде залежати від того, в якій кімнаті це відбувалося
  • Скидання кімнати - відіграна карта підземелля скидається, а партія рухається далі вглиб підземелля до тих пір, доки не дійде до боса!

Серед кімнат можуть зустрітися чотири типи приміщень:

  • Скарбниця - тут гравець з найбільшим номіналом на мапі сили отримує скарби! Скрині бувають різної цінності, їх може бути кілька, тоді боротьба йде за різні скрині. При суперечці гравцям доведеться ділити скарби між собою
  • Кімната з монстром - всі гравці намагаються перемогти монстра, для чого складають силу своїх карт. Якщо сума з карт буде більше або дорівнює здоров'ю монстра, то він буде переможений. Якщо ж набралося менше, то монстр атакує гравця, який розіграв карту з найменшим значенням. Цей гравець отримує шкоди, вказану на карті монстра. При суперечці цей урон отримають кілька гравців
  • Кімната з пасткою - пастки бувають аж чотирьох типів: магнітні, з бруківкою, лавові та з шипами. Деякі пастки шкодять тільки гравцям з максимальною кількістю скарбів або очок здоров'я, інші ж шкодять всім відразу! Чи спрацює пастка чи ні залежить від того, які саме карти були розіграні в цій кімнаті. Наприклад, якщо в лавовій пастці найменша карта є трійкою, то всі втрачають по одному скарбу. Якщо двійка, то по два скарби, а якщо одиниця, то вже по три!
  • Тайник - ці кімнати дуже корисні та полегшують гру. Дозволяють отримати скарби, поправити здоров'я або придбати карти Факела, Кришталевої кулі, Ключа або Меча. Факел дозволяє подивитися закриті карти кімнат, а решту предметів оцінюються як карта з номіналом 5, але тільки в певних кімнатах, наприклад, меч тільки в кімнаті з монстром.

Гравці завжди знають, які карти й хто витратив, оцінюють свої шанси на перемогу в торгах, планують дії в залежності від типів кімнат, намагаються зробити максимально ефективні ходи та, звичайно, трохи сподіваються на удачу!

Хто переміг?

Гра триває до тих пір, поки ви не дійдете до боса і не переможете його, або не загинуть всі, крім одного гравця. У першому випадку перемагає гравець з найбільшою кількістю скарбів, причому гравець з найменшою кількістю очок життя взагалі не бере участь в підрахунку, тобто вибуває з гри! Намагайтеся бути не тільки багатим, але і здоровим.

Особливості гри

Перед вами проста в освоєнні та шалено цікава гра про підкорення підземель із захопливою механікою на ставках! Крім усього іншого, гра пропонує вам налаштування рівня складності, а також спеціальні тактичні правила, які повністю змінять ігровий процес і додадуть йому ще більше розрахунку!

Правила игры Настальна гра "Расхитители Подземелий (Новое издание)"
2020
Производитель
GaGa Games