-50%
-50%
Друга гра за 
півціни
-50%
Київ Адреса магазинов

Настільна гра "Остров духов: Ветви и когти"

Колонізація невідступна!
1-4 игрока
90-120 минут
13+
Код товара: 65883
Описание

Загарбники продовжують свою безжальну експансію, до якої приєдналася Франція. Окремо колоністи слабкі й легко піддаються паніці, але об'єднавшись, вони стають невтомні, жорстокі й ще більш непередбачувані. Як же їх зупинити? Очевидно, що одних лише ваших містичних здібностей не вистачить, щоб виперти загарбників з острова. Ви повинні рости, змінюватися, знаходити нові способи боротьби... Інакше духи загинуть, і острів загине разом з ними.

Пошліть вітри, отруєні заразою, і виростіть на шляху загарбників колючі зарості. Покличте хижаків острова, приречених на смерть не менше, як і самі духи. Спробуйте звернути загарбників один проти одного, щоб виграти для корінних жителів час: вони вже почали об'єднувати сили, готуючись вступити в битву. Але є побоювання, що деякі з них приймуть сторону загарбників.

Видіння віщують досяжну перемогу. Треба тільки відшукати вторований шлях через непролазні джунглі можливостей. Ці видіння правдиві, і вам необхідно продовжувати боротися.

Доповнення "Гілки та кігті" привносить в настільну гру "Острів духів" ще більше різноманітності й тематичних елементів, а також нові способи вигнання і залякування загарбників.

Про гру

"Острів духів" - це захоплива кооперативна пригода в казковому світі квітучого острова. Кожен гравець бере на себе роль одного з духів, які відповідають за певні сили природи. Ваша спільне завдання на гру - розібратися з непроханими колонізаторами. Вам потрібно використовувати свої унікальні здібності, зміцнювати острів і допомагати даханам. При цьому на початку гри духи не дуже сильні, повну міць ви наберете в ході партії.

Оскільки гра кооперативна, загарбниками керує сама настолка, а гравцям необхідно встигати боротися з поселеннями колонізаторів, які ті зводять в різних кутках острова, і зрештою прогнати їх з острова. Програти можна, якщо колонізатори занадто сильно зіпсують острів, один з духів-гравців буде знищений або якщо острів буде захоплений.

Гра пропонує:

  • Приємний і барвистий світ для дослідження
  • Глибокий ігровий процес, але не складні в освоєнні правила
  • Варіативний ігровий процес завдяки різним духам, сценаріям і наборам суперників
  • Правила для гри в соло і можливість підлаштовувати під себе рівень складності гри
  • Для початку кожен гравець вибирає собі духа, який підходить. Кожен дух відрізняється рівнем складності й унікальними здібностями. Гравці формують карту острова, поділену на сектори. На них і буде відбуватися партія.

Кожен хід можна поділити на фази:

  1. Фаза духів - в цю фазу духи можуть рости, виконуючи ряд дій; можуть отримувати енергію, а також витрачати її на розіграш карт здібностей

  2. Фаза швидких здібностей - одночасно застосовуються ефекти карт швидких здібностей

  3. Фаза загарбників - в цю фазу загарбники бешкетують і намагаються захопити острів, а духи цьому протистоять. Острів може бути осквернений, але також загарбники можуть зайнятися руйнуванням острова, будівництвом або розвідкою. Відбуваються сутички між колонізаторами й даханами

  4. Фаза повільних здібностей - одночасно застосовуються ефекти карт повільних здібностей

  5. Плин часу - час підготовки до наступного раунду

Під час партії духи повинні намагатися максимально підняти рівень Страху суперника.

Хто переміг?

Всі гравці перемагають або програють разом, тому кожен гравець повинен робити максимальний внесок в спільну мету.

Загарбники починають гру на мінімальному рівні Страху, вони абсолютно не бояться острова і навіть ніколи не чули про духів. Чим вище рівень страху, тим більше у вас можливостей і ближче перемога. Страх підвищується спеціальними здібностями, а також знищенням поселень і міст. Інший спосіб перемогти - виконати умову перемоги сценарію.

Гравці програють в трьох випадках: якщо загарбники занадто сильно осквернили острів, якщо хоча б один з духів був забутий (переможений), пройшло занадто багато часу і загарбники встигли колонізувати весь острів.

вага! Це доповнення. Для гри вам знадобиться базова версія гри "Остров Духов".

Правила игры Настільна гра "Остров духов: Ветви и когти"
2020