-50%
-50%
Друга гра за 
півціни
-50%
Київ Адреса магазинов

Настільна гра "Манчкин: Подземелье"

Всім на місця! Манчкін в підземеллі!
2-5 игроков
60-90 минут
14+
Код товара: 65889
Описание

У "Манчкін: Підземелля" гравці стають відважними, але хитрими героями, кожен з яких має свої унікальні властивості та здібності. Налаштуйтеся на пригоди та наберіться рішучості. Ви зможете спуститися на дно підземелля і загарбати круте спорядження, а також завалити купу монстрів! За останніми дверима вас чекає жахливий Бос і бійка з ним буде ЛЕГЕНДАРНОЮ!

"Манчкін: Підземелля" - це самостійна настільна гра, дія якої відбувається у світі популярної карткової гри "Манчкін". Основні відмінності: ігрове поле, різноманітні підземелля і деталізовані фігурки в стилі Чібі, засновані на популярних картинках з карт оригінальної гри. Гра створена знаменитим гейм-дизайнером Еріком Ленгом, а ілюстрації намальовані всім відомим Джоном Коваликом.

Суть гри залишається тією ж, ви спускаєтеся в підземелля, набираєте хабар, підставляєте друзів і валите монстрів! Але ключова відмінність криється в механіці ігрового процесу. "Манчікн: Підземелля" - це ядерна суміш з данжі-кроулера і карткових "Манчкінів".

Про гру

Манчкіни спускаються в підземелля, борються з монстрами й змагаються між собою за бали та наживу, при цьому раз у раз підкидаючи один одному неприємності. Підземелля складається з кімнат, мешканці та добро яких генеруються за допомогою карт, а в самому кінці підземелля живе Бос, якого необхідно здолати для перемоги. Комбінації монстрів і Боса різноманітні та додають регграбельності. Бої відбуваються швидко і за допомогою кубиків, при цьому за монстра кубики кидає ваш сусід, даючи вам привід помститися і підкинути йому проблем.

Традиційно для ігор від CMON всередині ви знайдете безліч деталізованих мініатюр, які напевно порадують будь-якого фаната "Манчкінів". Блукаючий ніс, Плутонієвий дракон, Лепрекон і багато інших, всього 19 запаморочливих фігурок.

Як грати?

Вже не можете дочекатися, щоб вибити двері в першому підземеллі? Зачекайте трохи! Для початку необхідно провести підготовку до гри, розклавши всі компоненти відповідно до зображень, зазначених в правилах.

Розклали? Тоді починаємо спуск у підземелля! Воно ділиться на три рівні, кожен з яких складніше попереднього, але і нагорода за зачистку нижніх рівнів більша. Унизу знаходиться лігво боса.

Хід кожного гравця складається з чотирьох фаз: вибиваєте двері, шукайте неприємності, які трапляються в кімнаті, а потім чистите хованки й відпочиваєте.

Всім на підлогу! Манчкін в кімнаті! Рухайте свою фігурку по підземеллях, починаючи з кімнат першого рівня і до тих пір, поки не вирішите зупинитися і зайти в кімнату. Рухатися можна тільки вниз і проходити по кімнаті за раз, застосовуючи ефекти кожної кімнати. Зважилися вибити двері? Тоді негайно отримаєте нагороду за кімнату, а потім покладіть відповідну кімнаті кількість жетонів загрози на ігрове поле. Якщо в ній знаходиться бродячий монстр або герой, то далі ходу немає, і ви зупиняєтеся.

Неприємності сиплються як з відра! Кожен гравець може підкинути вам проблем в кімнату і перешкодити її зачистити. Суперники можуть домовлятися для створення абсолютно божевільних планів, які порушать будь-які ваші задуми, грати карти подій, закликати монстрів і рухати бродячих монстрів з інших кімнат.

Бійка починається! Правда, якщо в кімнаті немає монстрів (невже вам їх не підкинули?), То ви відразу переходите до наступної фази. Бої відбуваються просто: ви кидаєте кубики, а ваш сусід кидає кубики за монстрів. Пішла різанина! Ви отримуєте шкоди, монстри захищаються і гинуть, і ось ви виходите переможцем із сутички. З рівнем і шмаття росте кількість кубиків і кількість застосовуваних здібностей, які роблять бої тактично різноманітніше. Якщо перемогти не вийшло, не біда, відправляйтеся назад до входу в підземелля з одним жетоном "ганьби".

Ви - крутий манчкін, навіть якщо не перемогли! Отримуйте нагороди, відмічені на картах, досвід для отримання рівня і нове спорядження. Після цього можна і прилягти, розподіливши бали навичок і діставши карти в руку. Ваш хід закінчений, але пригода триває!

Хто переміг?

Гра негайно закінчується, коли один з гравців набирає 20 або більше балів на славометрі. Друга можливість закінчити гру - три рази перемогти Боса. Саме час визначити переможця: підрахуйте свої бали слави, додайте бали за кожен рівень і знайдені скарби, а потім відніміть один бал слави за кожен жетон ганьби. Гравець, який набрав найбільшу кількість балів, стає переможцем.

У випадку з нічиєї перемагає той, у кого найменше число жетонів ганьби. Все ще нічия? Не біда! Переможе той, у кого більше всіх монет та зілля. Знову нічия? Як так-то !? Влаштуйте конкурс пантоміми, і переможе той, хто краще за всіх зобразить плутонієвого дракона.

Правила игры Настільна гра "Манчкин: Подземелье"
2020