Маєтки божевілля. Друга редакція

Двері відкриті! Насмілишся ступити на поріг?
Описание

Приїхавши в Аркхем і діставшись по брудних провулках до особняків, ви відразу розумієте, що вони покинуті і звичних мешканців всередині точно немає. Будинки явно покидали в поспіху ... Ви також відчуваєте напруженість і відчуття чогось потайбічного, небезпечного і незрозумілого. Сищики без роботи не залишаться точно.

Древнє зло зосередилося тут і в околицях, діставшись і до причалів Інсмуту. Монстри з інших світів ходять по курних коридорах будинків, а культісти проводять ритуали і волають до давніх в кімнатах, де недавно панував спокій і затишок. Зовні також небезпечно - божевілля піддалися багато жителів міста.

Сьогодні вам і іншим сищикам належить нанести непроханий візит новим жителям особняків і кинути виклик жаху що насувається.

Про гру

"Маєтки божевілля" - це кооперативна гра для 1-5 гравців, дія якої відбувається в світі Говарда Лавкрафта, майстра жаху і автора міфів про Древніх. Гравцям належить взяти на себе роль сищиків і зануритися в похмурий і наповнений безумством світ. Сищики досліджуватимуть маєтки і прилеглі території, розкривати таємниці, збирати докази, боротися з монстрами і навіть вирішувати головоломки. Головне - діяти спільно, щоб впоратися з усіма труднощами на шляху до перемоги.

Одне з основних змін в порівнянні з першою частиною гри - це відсутність гравця-хранителя, який виступав проти сищиків, а також поява спеціального цифрового програмного забезпечення, доступного для скачування на телефони, планшети і персональні комп'ютери. Програма перетворила гру в повністю кооперативну і спростила підготовку до партій: вона сама формує ігрове поле, управляє монстрами і різними об'єктами, тобто виконує роль помічника і ведучого. Гра без додатка неможлива.

Інше цікаве нововведення, що стало можливим за рахунок застосування - це рішення різних головоломок за допомогою цифрового додатки. Відчуйте себе справжнім детективом! Додаток додає грі інтерактивності і збільшує силу занурення в ігровий світ. Також програма дозволяє: досліджувати кімнати, проводити обшук, взаємодіяти з різними об'єктами; додаток бере на себе підрахунок бойової частини гри, коли ви вступаєте в сутичку з противником. Також додаток видає літературну частину тексту, описує події, які з вами відбуваються, і управляє подіями фази Міфу.

Кожен сценарій унікальний і пропонує різні завдання. Більш того, сценарії нелінійні і їх цікаво перегравати. Якщо сищики будуть просуватися дуже повільно, кінцева мета може змінитися і виконати її стане набагато важче. Зібравши достатньо доказів і дійшовши до певного етапу, ви відкриєте головну мету сценарію, виконання якої приведе вас до заслуженої перемоги.

У комплектацію гри входить спеціальний Conversion - набір, який дозволить використовувати в другому виданні гри старих сищиків, монстрів і навіть фрагменти поля з першої версії гри.

Ігровий процес

Гра ділиться всього лише на дві фази: Фазу сищиків, в яку діють гравці, і фазу Міфу, в яку гра діє проти вас.

Хто переміг?

Це повністю кооперативна гра, що означає, що всі гравці перемагають і програють спільно. Кожен гравець сам вирішує, як діяти своїм персонажем, але краще разом обговорювати кожен свій хід, щоб бути найбільш корисним. Для перемоги необхідно виконати умови конкретного сценарію. У разі смерті будь-якого сищика, у гравців залишається останній хід на виконання всіх умов перемоги.

Зверніть увагу! Потрібно мати безкоштовний цифровий додаток! Для гри в "Маєтки божевілля" потрібно безкоштовний цифровий додаток. Щоб завантажити додаток, шукайте Mansions of Madness в App Store ™, Google Play ™ і Amazon Appstore. Користувачі Mac і Windows можуть завантажити додаток в Steam.

2019