Настільна гра "Герои Терринота"

Час нових пригод
1-4 игрока
45+ минут
12+
Код товара: 64959
Описание

Про гру

"Герої Террінота" - це кооперативна пригодницька гра для чотирьох чоловік, дія якої відбувається в знайомому багатьом гравцям фентезійноого світу Террінот. Вам і вашим супутникам належить зібрати ефективний геройський загін, який не знає слабких сторін, і відправитися в важку й небезпечну подорож. Щоб загін був максимально боєздатним, у гравців є великий вибір в класах, архетипах і різних здібностях героїв, які можна отримати, долаючи нові труднощі і розвиваючи героя.

Наприклад, базові класи діляться на чотири види: маг, воїн, розвідник і цілитель. При цьому воїн, наприклад, загартувавшись в боях, зможе стати лицарем, а розвідник - злодієм, отримавши при цьому нові особливості. Кожен клас хороший в чомусь одному, тому гравцям спільно належить зібрати грамотну комбінацію героїв, які завжди зможуть прикрити один одного. Тільки так - спільно і спиною до спини ви зможете прорубатися крізь ворогів і прийти до перемоги!

Кожен з дванадцяти персонажів має своє ім'я, запас здоров'я і унікальну здатність, і починає гру з чотирма картами здатності свого класу, які пізніше можна замінити або поліпшити.

Після цього ви в складі своєї групи відправляєтеся на пошуки пригод в один з восьми сценаріїв, які пропонує гра. Вас чекають різні завдання, від пошуків великих артефактів до вбивства звичайних монстрів і порятунку сіл. Ви зіткнетеся з безліччю лиходіїв, битиметеся з могутніми ворогами і в кінці кінців, можливо, врятуєте ціле королівство!

Також гра пропонує спеціальні режими для гри в соло і нещадний режим для найдосвідченіших пригодників.

Ігровий процес

На початку партії гравці вибирають своїх персонажів, а потім сценарій, який і поведе героїв за собою. Хід гри складається з чотирьох фаз:

Фаза героїв - кожен герой робить свій хід, розігруючи карти здібностей, а потім кидає білі кубики героїв і чорні ворогів. Ходом можуть бути атака, розвідка, підтримка або відпочинок. Гравці намагаються викинути якомога більше символів успіху на кістках, щоб перемагати ворогів, переходити в нові локації, відновлювати здоров'я і жетони успіху

Фаза ворогів - розігруються всі карти ворогів, за рахунок чого вони атакують, пересуваються або паскудять іншими способами

Фаза випробування - гра переходить в наступну фазу випробування, так що в цей момент розігруються різні ефекти

Фаза походу - якщо поточна локація вже досліджена, а в колоді локацій ще є карти, гравці можуть відправитися в похід на нову локацію

Хто переміг?

Умови перемоги завжди вказані на планшеті пригоди. Гра триває до тих пір, поки не будуть виконані умови перемоги або поразки.

2019