Настільна гра "Fallout: Новая Калифорния"

Привіт з сонячної Каліфорнії!

1-4 игрока
120-180 минут
14+
Код товара: 65454
Описание

Якщо хтось думав, що війна обійшла стороною перлину Америки - Каліфорнію, то він жорстоко помилився. Пекуче сонце, океан і легкий бриз залишилися на місці, але до цієї картини додалася радіація і випалена пустеля на кілометри навколо. І без того пустельний штат став ще пустельніший і перетворився в Нову Каліфорнію, де панує повний хаос. Але вам це тільки на руку! Де панує неорганізованість, там є можливість поживитися гарним видобутком.

Про доповнення

"Fallout: Нова Каліфорнія" - це доповнення для базової гри, яке додає нові механіки, компоненти і правила. Новинки, які чекають вас:

  • Два нових ігрових сценарії, серед яких один кооперативний - ви зможете виживати і шукати пригоди разом з друзями

  • П'ять нових персонажів, серед яких є робот і гордий володар силовий броні

  • Нові карти активів, видобутку, зустрічей, перків і завдань

  • Нові фрагменти поля

  • Новий вид перевірки атрибутів, а також отримання групового досвіду

  • Вороги отримали дві нові властивості: Швидкий пересувається на два сектора замість одного, а Кришки збагатять вас на кількість котра дорівнює рівню переможеного ворога

Нові компоненти можна використовувати зі старими сценаріями, що сильно урізноманітнює гру.

Звертаємо вашу увагу, що це доповнення і вам буде потрібна базова версія Fallout.

Про гру

"Fallout. Настільна гра" - пригодницька гра в сеттингу ядерного постапокаліпсису. У цій настільній грі 1-4 гравцям належить вибратися у відкритий світ і відчути себе справжніми мандрівниками. Гравці будуть подорожувати по карті Пустоші, виконувати завдання, збирати дорогоцінні кришки від Нюка-Коли, отримувати досвід і прокачувати свої навички, знаходити нове спорядження і супутників, завойовувати авторитет і вплив. На початку партії вашим основним завданням буде просте виживання, але чим далі, тим комплексніша стане ваша подорож - можливо, саме ви зміните цей світ назавжди!

Ігровий процес

Подорож пустками буде проходити на модульній ігровій карті, яка підлаштовується під обраний вами сценарію.

Гравці ходять по черзі і можуть виконати по дві будь-яких дії. Коли всі гравці завершили свій хід, на карті активуються противники, пересуваються і атакують гравців. Після цього хід знову переходить до гравців.

У грі можна виділити цікаву механіку здоров'я і радіації - на одній і тій же шкалі ви будете відзначати свій запас HP (максимум 16 очок) і отриманого рівня радіації. Ви вмираєте, коли HP стає рівним нулю, або коли жетони радіації і HP стикаються. При цьому ви зможете "воскресити", втративши свої пожитки в інвентарі, відновивши здоров'я до максимуму, але радіація при цьому не скидається. Якщо ви помрете від того, що наберете максимальний показник радіації - ви вибуваєте з гри.

У грі ви можете підтримувати або заважати різним угрупованням. Угруповання можуть володіти різною могутністю і впливати на дії гравців.

Хто переміг?

У даному сценарії умови перемоги і поразки відрізняються від стандартних. У гравців немає індивідуальних умов перемоги. Вони перемагають всі разом, коли жетон угруповання досягає останнього розподілу лічильника могутності. Аналогічно гравці програють всі разом, коли жетон угруповання досягає останнього розподілу лічильника могутності. Щоб рухати ці жетони по лічильнику вперед і назад, виживші повинні отримувати карти задумів і виконувати основне завдання сценарію.

Увага! Це доповнення. Для гри вам знадобиться базова версія "Fallout. Настільна гра".

2019