Київ Адреси магазинів
Увійдіть, щоб отримувати бонуси Вхід Реєстрація

Доповнення "Манчкин Warhammer 40,000: Огнём и верой"

За Імператора! За Десятий Рівень!
3-6 игроков
30+ минут
12+
Код товару : 71190
Опис

Ось і настав той момент, коли манчкіни дісталися до всесвіту, який просто ідеально для них підходить! У цьому світі йде нескінченна війна між різними кланами і расами, тут зради сприймаються легко і як цілком логічний вчинок, а нескінченну різноманітність моторошних монстрів і озброєння для їх знищення вразить навіть манчкін-ветерана!

Зустрічайте темний світ далекого і похмурого майбутнього - Warhammer 40,000!

Про доповнення “Вогнем і вірою”

З доповненням "Вогнем і вірою" в настільній грі "Манчкин: Warhammer 40,000" з'являється можливість зіграти за Адепта Сорорітас і Т'ау. Сестри Битви вважаються одними з найелітніших солдатів Імперіуму, а Т'ау стають жахливими ворогами, або ж, навпаки, вірними союзниками в боротьбі проти Хаосу. Кожна з цих армій знаменита своєю непохитною вірою і значною вогневою міццю, яку вони спрямовують проти своїх заклятих ворогів. Нехай почнеться битва проти єресі та боротьба за десятий рівень!

Увага! Це доповнення. Для гри вам знадобиться базова версія "Манчкин Warhammer 40,000".

Про світ Warhammer 40,000

Warhammer 40,000 - це популярний варгейм, в якому гравці влаштовують баталії один з одним із застосуванням мініатюр своїх загонів і героїв, а за допомогою різного ландшафту відтворюють для них

 поля битв. Гравці самі вибирають сторону конфлікту, за яку хочуть виступати, і самі формують свою армію, вибираючи з величезної кількості юнітів. Модельки можна фарбувати в кольори різних армій і кастомізувати.

Сторін конфлікту дуже багато і кожна переслідує свої цілі, починаючи від Імперіума людей і закінчуючи Тиранідами, безжальними істотами, охочими лише поглинути якомога більше біологічного матеріалу.

Варто відзначити, що лор у цьому всесвіті дуже глибокий і пророблений, так що не дивно, що наші манчкіни заглянули сюди на вогник!

Особливості видання

Крім нового сетинґу, свіжого і оригінального оформлення, тематичних скарбів та інших карт, вас чекають і нові механіки. Одна з них - це армії. Ви зможете виступити за Гвардію Смерті, Некронів, орків, Ельдарів, тиранідів і Ультрадесант. За допомогою карти "Альянс" можна вступити відразу в дві армії, а якщо ви не належите до жодної, то ви просто звичайний цивільний. Що ви взагалі забули на війні? Карти ці дуже корисні: Некрони, наприклад, мають імунітет до деяких прокльонів, а Тираніди можуть прикріплювати до себе карту разових бонусів, як постійний баф!

Ще в грі присутні карти тачок, яких не було в оригінальному манчкіні, але зустрічалися пізніше.

У грі присутні монстри-андеди, на які працює оригінальне правило. Андедів і хаоситів можна підкидати в бій без спеціальної карти "Бродяча тварюка".

Про "Манчкінів"

Серія ігор "Манчкін" - це чудова карткова пародійно пригодницька гра для 3-6 осіб (при бажанні можна грати більшою кількістю гравців, об'єднавши колоди будь-яких ігор в серії), створена зусиллями розробника Стіва Джексона і художника Джона Ковалика, чиї неймовірні ілюстрації вже давно стали візитівкою гри.

Кожна частина гри заснована на одному з дуже популярних всесвітів, чи то класичне фентезі, Дикий Захід, космічна одіссея або що-небудь ще. Відмінні риси цієї серії: неймовірний гумор, висміювання ігрових стереотипів, гострі жарти над різними сетинґами, прості правила і динамічність гри.

Основною метою гравців завжди є досягнення абсолютної могутності, шляхом отримання першим в грі 10-го рівня персонажа... будь-якими чесними і не дуже шляхами - гра буквально сама підштовхує вас на невеликі махінації і хитрощі. Загальний же ігровий процес базується на старій добрій пригоді - всі герої відправляються в шлях, стикаються з монстрами, намагаються їх перемогти, отримують скарби, рівні, чекають зручного моменту і підставляють друзів!

Ігровий процес

Отже, ми вирушили в підземелля... Ну, або ще куди, дивлячись який вже у вас "Манчкін"...

На початку партії гравці починають як звичайні люди своєї статі (так-так в грі є навіть різні статі!) 1-го рівня без спеціального класу, раси і шмаття. У свій хід ви вибиваєте двері, тобто перевертаєте верхню карту колоди дверей, і виконуєте умови, написані на карті.

Якщо це карта монстра, то вам пощастило (чи ні?), І доведеться вступити з ним в бій. Коли сила гравця більше або дорівнює силі монстра, тоді гравець перемагає і може взяти стільки карт скарбів, скільки вказано на картці з монстром. Під час бою інші гравці можуть допомагати товаришеві і вступити з ним в бій, або ж заважати і всіляко посилювати ворога. Якщо гравець перемагає в бою, то він отримує досвід і рівні. Протягом партії гравці будуть застосовувати на себе різні класи і раси, міняти свою стать, натягати різні шмотки, пити підозрілі зілля, а також спробують здолати найрізноманітніших монстрів - все для того, щоб як раз збільшити силу свого манчкіна і дістатися до максимального десятого рівня.

Якщо ж з карт дверей дісталася пастка, то, що ж, доведеться стерпіти все, що вона робить з нещасним шукачем пригод. Якщо це не монстр і не пастка, то цю карту можетезабрати собі, а далі вибрати: або ви б'єтеся зі своїм власним "ручним" монстром (граючи його зі своєї руки), або просто берете ще одну карту дверей і передаєте хід. Варто зважити всі "за" і "проти", адже навіть нешкідлива "Квітка в горщику" 1-го рівня за допомогою ваших "друзів" може раптово стати жахливим вбивцею 20-го рівня...

Як розширити колоду?

Головною особливістю настільної гри "Манчкин" є її різноманіття. Ви можете зустріти найрізноманітніші сетинґи "манчкінів" і їх всі можна, і навіть потрібно, замішати між собою! Вивчіть нові бойові мистецтва, приміряйте на себе піратську пов'язку, рушайте в космічну подорож - ваші партії стануть більш різноманітними і цікавими, з'являться нові механіки, класи і предмети, ви зустрінете на своєму шляху несподіваних монстрів, але, звичайно ж, ви тут же знайдете, як завдати удар у відповідь!

Хто переміг?
Все дуже просто, переможцем стає той манчкін, який зміг першим досягти усіма правдами і неправдами десятого рівня! До 9-го рівня можна добиратися будь-якими способами, наприклад, розігруючи спеціальні карти "левел апа" або продаючи непотрібні шмотки на 1000 голди. А ось останній 10-й рівень досягається виключно вбивством монстра. Або рідкісним чудом "Божественим втручанням"...

Увага! Це доповнення. Для гри вам знадобиться базова версія "Манчкин Warhammer 40,000".

Правила игры Доповнення "Манчкин Warhammer 40,000: Огнём и верой"
Комплектація
Показать ещё
Автори та виробник
Рік випуску :
2021
Виробник