Київ Адреси магазинів
Увійдіть, щоб отримувати бонуси Вхід Реєстрація

Доповнення "Dungeons & Dragons. Вотердип: Драконий куш"

Нехай почнеться полювання на драконів!
12+
Код товару : 71189
Опис

Про книгу

Вітаємо вас у Вотердіпі - місці, яке також відоме як Місто пишноти! Відомий дослідник, мандрівник і філософ Волотамп Геддарм попросив вас приїхати, нібито для того, щоб допомогти йому в одній простій справі. Чому б не погодитися? Але те, що чекає вас попереду, навряд чи можна буде назвати спокійною прогулянкою. Приготуйтеся розкрити велику змову, виведіть на чисту воду когорту впливових персон міста, влаштуйте мозковий штурм, намагаючись розшифрувати всі головоломки, які зустрінуться на вашому шляху, і, звичайно ж, яка ж пригода без скарбів, на шляху до яких доведеться подолати безліч різних небезпек і хитромудрих лиходіїв!

Увага! Це доповнення. Для гри вам знадобляться: Player's Handbook ("Книга гравця"), Monster Manual ("Енциклопедія чудовиськ") і Dungeon Master's Guide ("Посібник майстра підземель") п'ятої редакції D & D.

До книги додається двостороння карта Вотердіпа (з одного боку - з позначками для майстра, а з іншого без них, для гравців). Розмір карти: 762х533 мм

Dungeons & Dragons - це жива класика настільного світу, рольова гра, або вірніше, ціла система, створена в далекому 1974 році та змінила за роки безліч редакцій. Дія гри відбувається в фентезійному світі, де існує магія, де люди живуть по сусідству з расами гномів або ельфів і, звичайно, де досі живі дракони, та й інших міфічних істот навалом!

Вам, як гравцям, потрібно вжитися в роль вигаданих (але глибоко продуманих) персонажів: відважних воїнів, хитрих шахраїв або мудрих магів; і відправитися в грандіозну подорож, в яку вас поведе Майстер Підземель.

Механіка гри - словесна пригода, де ви вільні робити що завгодно. Майстер описує ситуацію, яка відбувається з вашою командою героїв, а ви вирішуєте, що будете робити далі. На дорогу вискочив кволий і наляканий гоблін, але не помітив вас? Мисливець може спробувати поспостерігати за його поведінкою і дізнатися щось про нього. Ви варвар? Тоді можна без роздумів відразу накинутися на істоту. А може, варто спробувати простежити за ним... Раптом він приведе вас до підземелля з чимось цінним? Вам завжди доступні будь-які варіанти, які з'являться у вас в голові, а куди вони приведуть, залежить лише від частки удачі та фантазії майстра Підземель.

Ігровий процес передбачає створення власних персонажів, освоєння базової математики та механік, які постійно використовуються в процесі гри: це характеристики персонажів, ворогів і екіпіровки; вплив характеристик на перевірки та рятувальні кидки, робота різних здібностей персонажів, бойові сутички та читання заклинань - все це має свої значення, що впливають на успіх. Ця математика - прихований скелет гри, за яким стежить Майстер Підземель. На результат також впливають результати кидків кісток з різною кількістю граней - це ще одна візитна картка гри.

Окремий гравець бере на себе роль Майстра, який веде вас за сценарієм, продумує сюжетні повороти, управляє монстрами та неігровими персонажами, придумує цікаві події та багато в чому впливає на хід історії. Роль майстра зазвичай дістається найдосвідченішому гравцеві.

Увага! Це доповнення. Для гри вам знадобляться: Player's Handbook ("Книга гравця"), Monster Manual ("Енциклопедія чудовиськ") і Dungeon Master's Guide ("Посібник майстра підземель") п'ятої редакції D & D.

Комплектація
Показать ещё
Автори та виробник
Рік випуску :
2021
Виробник