-50%
-50%
Друга гра за 
півціни
-50%
Київ Адреса магазинов

Акции

Игра дня
Настільна гра "Подводные города"

Вже сьогодні наша рідна планета Земля починає відчувати проблему з перенаселенням ... Що вже говорити про недалеке майбутнє світу "підводних міст". Тут наземні міста вже повністю об'єднані у величезні метрополії і розширювати їх практично нікуди. Це спричинило за собою і проблеми з нестачею ресурсів, вирішувати які потрібно якомога швидше. План з освоєння Марса та інших планет все ще залишається лише далекою надією на папері. Але вихід із цього глухого кута може бути знайдений ... якщо вам вдасться заселити останній незаселений і неосвоєний простір на Землі - таємниче дно океану!

Земля займає лише тридцять відсотків поверхні Землі, так що вирушимо разом на пошуки нового будинку для людства!

Про гру

В "підводних містах" вам належить освоювати океанічне дно, будувати на ньому міста і об'єднувати їх в єдину мережу за допомогою спеціальних транспортних тунелів. Також вам доведеться зайнятися і власною економікою, щоб стати автономною цивілізацією. Будуйте опріснювачі морської води і ферми водоростей, щоб забезпечити жителів всім необхідним. Досліджуйте морське дно і нові технології, щоб навчитися жити в симбіозі з суворою глибоководною екосистемою.

Починаючи з одного міста, ви зможете дійти до справжньої підводної цивілізації, з'єднаної з прибережними метрополіями. Згодом ви не тільки досягнете автономності, але і зможете забезпечувати ресурсами наземні міста.

Гра підтримує можливість грати одному.

Ігровий процес

Кожен гравець отримує початковий набір ресурсів і планшет зі стартовим несимбіотичним містом. Всі планшети відрізняються один від одного, а з протилежного боку мають більш складну схему дна для просунутих гравців.

Кожен раунд гравці розігрують різні карти і намагаються відправити своїх робочих на вільну комірку дій з певним ефектом. Зайнята комірка стає недоступною іншим гравцям. Карти і комірки мають кольори і при збігу кольорів розіграної карти і вибраної комірки дії, гравець отримує бонус у вигляді розіграшу ефекту карти. Всього в грі три кольори, і вони відрізняються за силою дії комірок і карт. Раунд закінчується, коли всі зроблять по три ходи. Відповідно кожен хід робити вибір стає все складніше, адже кількість доступних комірок зменшується.

З плином гри час не стоїть на місці, і гравці переходять з однієї епохи в іншу, надаючи гравцям нові можливості. По ходу гри ви нарощуєте економіку і можете заробляти різні ресурси: сталепласт, біоволокна, водорості, кредити, жетони науки і переможні очки. Основне завдання гри полягає в будівництві, так що ресурси вам знадобляться. Крім різних будівель, будувати можна два типи міст, які мають важливу відмінність - симбіотичні дорожчі самі по собі, зате приносять переможні очки в процесі гри. Будувати міста можна на сусідніх клітинах планшета, однак, поки ви не з'єднаєте міста в мережу за допомогою тунелю, місто приносити очки не буде.

У фазу виробництва міста виробляють ресурси, а гравці забезпечують населення смачними водоростями. За гру ця фаза настає тричі.

Хто переміг?

Гра завершується в кінці третьої доби. Перша епоха складається з чотирьох раундів, а друга і третя з трьох. Таким чином за десять раундів гравці повинні набрати якомога більше переможних очок. Переможні очки гравці отримують під час самої партії, а в кінці гри плюсують до них очки, які можна отримати за певні досягнення в будівництві своєї мережі міст.

Осталось 12 дней
Space Marine Heroes
З 28.08.2020 по 30.09.2020 року купуй в магазинах Hobby Games продукцію TM Games Workshop від 1000 грн. та за кожні витрачені 1000 грн. отримай фігурку Space Marine Heroes у подарунок.