Настільна гра "Cutterland"

Побудуйте чарівну країну за допомогою ножиць!
2-4 игрока
40+ минут
10+
Код товара: 65584
Описание

Вітаємо відважних мандрівників! Напевно ви здогадуєтесь, що чарівні країни, королівства і підземелля не будуються самі собою. Для цього на світі є маги-будівельники. А чи хотіли ви коли-небудь побудувати власний чарівний край? Магам зараз якраз стане в нагоді ваша допомога, і якщо ви досить відважні і кмітливі, то запасіться ножицями і натхненням. Сьогодні вам належить стати справжніми творцями казкових земель!

У новій настільній стратегічній грі Cutterland у вас буде набір з найрізноманітніших карт з монстрами, а також жетони з фортецями, стінами та мостами. Вирізайте з карт фрагменти територій і складайте їх так, щоб сусідство розселених чудовиськ і інші особливості створеної місцевості принесли вам найбільше число призових очок. Той гравець, хто набере найбільше таких очок, стане переможцем - кращим будівельником чарівних світів.

Про гру

Cutterland - сімейна стратегічна гра з унікальною механікою, в якій учасникам треба буде в буквальному сенсі різати території, щоб згодом створити свою власну країну, населену кентаврами, драконами, гоблінами, кракенами і іншими монстрами. Цими чарівними землями дуже люблять подорожувати шукачі пригод, так що чим більше небезпек чекатимуть їх, тим більше подвигів можна буде зробити, а це, погодьтеся, дуже непогано! У цій настільній грі кожна партія унікальна, так що гравцям відкриваються широкі можливості для застосування своїх стратегічних талантів. У Cutterland захочеться повернутися знову і знову завдяки її неповторності і захоплюючому ігровому процесу.

Як грати?

На початку гри учасники отрымують по три карти місцевостей. У свій хід гравець розрізає одну карту ножицями на кілька частин. Далі за годинниковою стрілкою кожен гравець вибирає собі фрагмент карти і приєднує до своєї країни таким чином, щоб кордони територій стикалися по горизонталі або вертикалі, а також не накладалися один на одного. Поєднуючи регіони і з урахуванням персонажів котрі там живуть, можна заробити переможні очки, або ж, навпаки, отримати штраф. Для того, щоб з'єднати однакові території, використовуються мости, які гравець виставляє на карту, а ізолювати монстрів один від одного можна, застосовуючи жетони фортець і стін.

Після того, як всі фрагменти місцевостей з'єднані в одну країну, а території обзавелися мостами, стінами та фортецями, прийшла пора грізним хижакам відправитися на полювання. Першими полюють кракени, поїдаючи всю живність навколо себе, потім на пошуки їжі відправляються червоні дракони, знищуючи монстрів в своєму регіоні проживання. Якщо належним чином підготуватися до нападу хижаків, можна позбутися від зайвих черепах і жаб, які віднімають у гравців чесно зароблені очки.

Від всіх, кого можна було з'їсти, залишилися лише жалюгідні кісточки, так що хижакам залишається тільки чекати, коли до них завітають шукачі пригод, хоча, по правді кажучи, тут ще велике питання, хто залишиться в живих після сутички.

Хто переміг

На фінальному етапі партії підсумовуються переможні очки. Гравці підраховують живих і з'їдених монстрів, в залежності від їх взаємного розташування на карті, а також не використані в процесі гри фортеці, стіни і мости. Той, хто набрав найбільшу кількість очок, оголошується переможцем і одноосібним правителем всіх казкових земель.

Коли всі карти місцевостей виявляться розрізаними, можна продовжити грати в Cutterland за спеціальними правилами, або ж обзавестися новими землями, придбавши додаткові набори "Cutterland. Класcика" і "Cutterland. Грибница".

Ця унікальна настільна гра подарує вам непередавані враження від тактичного змагання в атмосфері піксель-арту. Тут ваші можливості для застосування уяви і стратегічного мислення практично безмежні!

Правила игры Настільна гра "Cutterland"
2020